Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pian voit rajoittaa paremmin mitä tietoa Android-sovelluksesi saavat käyttöönsä

Matti Vähäkainu

Pian voit rajoittaa paremmin mitä tietoa Android-sovelluksesi saavat käyttöönsä
Google on tuomassa Androidiin paremmat asetukset käyttäjän omien tietojen suojelemiseen. Bloombergin mukaan Androidiin tulevat asetukset mahdollistavat informaation rajaamisen pois sovellusten käytettävistä.

Nykyisellään Android-sovellukset usein pyytävät lupaa jos jonkinlaiseen tietoon, joka ei välttämättä vaikuta relevantilta juuri kyseiselle sovellukselle. Tämä johtuu siitä, että sovellusalusta mahdollistaa vain tietyt lupapyynnit, joissa on usein mukana turhiakin oikeuksia.
Nyt tiedot kertovat, että Google olisi vihdoin tuomassa käyttäjille mahdollisuuden muokata oikeuksia yksityiskohtaisesti. Päivitys, jota on odotettu pitkään, on ilmeisesti saapumassa Google I/O -tapahtuman yhteydessä tämän kuun lopussa. Ominaisuus on tuotu Androidiin jo aiemmin esimerkiksi Cyanogenmodin mukana, mutta virallisesti Google ei ole sitä syystä tai toisesta vielä julkaissut.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja