Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi korjauksen Galaxy S6:n muisti- ja suorituskykyongelmille

Matti Vähäkainu

Samsung julkaisi korjauksen Galaxy S6:n muisti- ja suorituskykyongelmille
Likipitäen kaikki älypuhelimet saapuvat markkinoille jonkinlaisilla ongelmilla varustettuna. Onpa se antenniongelma, lämpöongelma tai suorituskykyongelma, niin parhaimmatkin valmistajat sortuvat julkaisemaan epätäydellisiä laitteita. Näin on ollut myös Galaxy S6:n laita.

Vaikka Samsungin uutuuspuhelimen julkaisua voidaan kuvata onnistuneeksi, niin pienoisia ongelmia on havaittu ensimmäisistä laitteista. Yksi näistä on sovelluspohjainen suorituskykyongelma, joka on rajoittanut laitteen muistia ja hidastanut käyttöä. Nyt kuitenkin vaikuttaa, että Samsung on julkaissut päivityksen mm. kyseiselle ongelmalle.
GSMArenan mukaan päivitys on lähtenyt jakeluun ainakin Galaxy S6:n EU-versiolle. Päivityksen yhteydessä korjauksista ja muutoksista ei kerrota juurikaan. Suorituskyky on kuitenkin parantunut, joka varmasti ilahduttaa SGS6-omistajia. Oletko sinä saanut tämän G920FXXU1AODG-päivityksen?

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja