Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvistaa: Lollipop saapuu Galaxy Note II:lle

Puhelinvertailu
Aiemmin tiedot Samsungin sisältä kertoivat, että suosittu Galaxy Note II jää ilman Lollipop-päivitystä. Nyt kuitenkin puhletin omistajille on saapunut parempia uutisia Tanskasta.
Galaxy Note II:n päivitykset riippuvat alueesta, kertoo @SamsungDK-tili Twitterissä. Samsungin Tanskan osaston mukaan päivitys on tulossa Galaxy Note II:n Tanskan mallille. Samsung tarkentaa lisäksi, että sekä 3G- että 4G-malli saa uuden Androidin.

Puhelinvertailun tietojen mukaan Suomessa on käytössä sama versio kuin Tanskassa, joten päivitystä voidaan odottaa myös täällä kotimaassa. Samsung ei kuitenkaan kertonut aikataulua, mutta kerromme päivityksen saapumisesta heti kun lisätietoja heruu.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja