Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-käyttäjille esirekisteröinti uusille sovelluksille

Matti Vähäkainu

Android-käyttäjille esirekisteröinti uusille sovelluksille
Google on lisännyt Android-sovelluskehittäjille ominaisuuden, joka mahdollistaa käyttäjien esirekisteröityä ohjelman käyttäjiksi, kertoo AndroidCentral. Tämä tarkoittaa, että heti sovelluksen julkaisun yhteydessä käyttäjä saa tiedon siitä ja saa sovelluksen heti käyttöönsä.

Myös joidenkin puhelinjulkaisujen yhteydessä käytetty esirekisteröinti varmistaa, että sovelluksen julkaisusta tiedotetaan ja siten käyttäjä on tietoinen mielenkiintoa herättäneestä sovelluksesta. Rekisteröinti ei kuitenkaan ole millään tapaa sitova, vaan käyttäjä voi poistaa rekisteröinnin, jolloin tietoa julkaisusta ei enää lähetetä.

Kehittäjille rekisteröintien määrä kertoo tietysti kuinka paljon sovelluksesta kiinnostuneita löytyy, vaikka mitään sitoumusta ei tehdäkään. Myös muistutus lisää varmasti sovellusten lataus/ostomääriä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.