Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple-hakkeri laittoi selaimen Apple Watchiin

Puhelinvertailu
Pitihän tämänkin tapahtua. Applen järjestelmien hakkeroinnista tuttu Comex on kertonut asentaneensa Apple Watch -älykelloon verkkoselaimen.

Tätä ominaisuutta ei tietysti normaalisti löydy älykellosta ja syykin on selvä: Minimaaliselta kosketusnäytöltä paitsi käyttäminen niin myös sisällöstä selvän saaminen on erittäin vaikeaa.

Muun muassa JailBreakMe-hakkerointisovelluksesta tuttu sovelluskehittäjä esittelee videollaan kelloselaamista Googlen hakukoneen etusivulla, joka on kenties yksinkertaisimpia sivuja maailmassa, mutta silti vaikuttaa liian monimutkaiselta ja suurelta älykellolle.


Mitähän hakkerit tuovat Apple Watchiin seuraavaksi?

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja