Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajan näyttö kutistaa puhelimen reunat lähes olemattomiin

PuhelinvertailuKiinalaisvalmistaja Oppo on tuomassa markkinoille kahta uutta huippumallia. Oppo R7 ja R7 Plus ovat yhtiön tulevat lippulaivamallit ja niiden suurin ero on tietysti näytöstä ja sen koosta. Oppon julkaisema virallinen kuva kertoneekin enemmän kuin tuhat sanaa ja erot löytyvät helposti.

Suuremmat näyttöpinta-alan lisäksi Oppo R7 Plus tarjoaa myös lähes olemattomat sivureunukset eli näyttö yltää aivan reunasta reunaa jättäen reunuksia ainoastaan ylä- ja alapuolelle. 2.5D-lasin tuoma kaarevuus saa se lisäksi soljumaan paremmin laitteen sivujen mukaisesti, vaikka aivan Galaxy S6 edgen tapaista kaarevuutta ei tarjoakaan.

Laitteet esitellään virallisesti kuluvan kuun 20. päivä, mutta GFXBenchin tietojen mukaan Plus-versio tarjoaa mm. 5,9 tuuman Full HD -näytön, MediaTekin 8-ytimisen suorittimen ja 3 gigatavua RAM-muistia. Testisovelluksen tiedot kertovat kahdesta 7 megapikselin kamerasta, joka ei kuitenkaan todennäköisesti pidä paikkansa.


Pikkuveljestään poiketen R7 Plus saa myös sormenjälkilukijan ja vaihtaa kapasitiiviset napit näytöllä oleviin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja