Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus-pomo keskusteli fanien kanssa tulevasta huippupuhelimesta

Matti Vähäkainu

OnePlus-pomo keskusteli fanien kanssa tulevasta huippupuhelimesta
OnePlus One -älypuhelimestaan (kuvassa) tuttu kiinalaisyhtiö on tuomassa markkinoille uutta mallia, jonka nimi odotetaan olevan yllätyksettömästi OnePlus Two (tai OnePlus 2). OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on aiemmin viikosta hieman valottanut tulevaa mallia Weibossa, kertoo GizChina.

Kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa Lau on vastannut fanien kysymyksiin tulevasta älypuhelimesta, joskin melko ympäripyöreästi. Hän ei kiistä, että laite saattaisi saapua kyseenalaisella Snapdragon 810 -järjestelmäpiirillä. Jos näin tapahtuu niin toimitusjohtajan mielestä 2499 Kiinan juanin eli n. 360 euron hinta on "kohtuullinen".

Miksi yhtiö sitten valitsisi lämpöongelmista kärsivän järjestelmäpiirin, kun kolmannella vuosineljänneksellä, jolloin laite todennäköisesti julkaistaa, olisi tarjolla parempaakin? Kenties vastaus löytyy hinnasta.

Qualcommilla on melko varmasti hankala myydä varastojaan loppuun Snapdragon 810:stä, joten OnePlus voi saada hyvän diilin varsin korkealaatuisesta piiristä. Tämä auttanee kiinalaisfirmaa myös hinnoittelemaan jälleen tuotteensa suhteellisen matalalle.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.