Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen virtuaalihotelli saapui puhelimeen

Aleksi Kauhanen

Suomalainen virtuaalihotelli saapui puhelimeen
Nykyisin Elisan omistama peliyhtiö Sulake on aloittamassa yt-neuvottelut, jotka koskevat enintään kahdeksaa työpaikkaa. Yhtiö on ollut otsikoissa suuremmista työvoimaleikkauksista, mutta mitä yhtiölle oikeastaan kuuluu?

Talouselämä haastatteli Sulakkeen toimitusjohtajaa Antti-Jussi Suomista, jonka mukaan yhtiö aikoo nousta mobiilimarkkinoille virtuaalihotellisovelluksellaan.

Vaikka Suomessa Habbo ei nauti samanlaisesta suosiosta kun kymmenen vuotta sitten, Latinalaisen Amerikan teinit ovat olleet uskollinen käyttäjäryhmä virtuaalihotellille jo monta vuotta.

"Espanja, Portugali ja Englanti ovat isoimmat kielemme. Olemme panostaneet käyttäjähankintaan erityisesti lattareissa. Habbo on reaaliaikainen moninpeli jossa on tuhansia käyttäjiä samaan aikaan. Peliin on vuosien varrella kertynyt kymmeniä tuhansia tuotteita jotka täytyy voida näyttää ruudulla kun pelaaja siirtyy huoneesta toiseen", kertoo Suominen.
Habbo on ladattavissa ilmaiseksi iOS:lle ja Androidille. Tarjolla on myös kuukausimaksullinen versio. Noin kuuden euron kuukausimaksulla pelaaja saa käyttöönsä tuhat huonekalua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja