Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Apple Watch on luvattuakin kestävämpi

Manu Pitkänen

Videolla: Apple Watch on luvattuakin kestävämpi
Apple Watchin tultua myyntiin huhtikuun lopulla, altistivat tubettajat sen välittömästi mitä erilaisimpiin rääkkäystesteihin. Yksi suosittu testikohde on ollut rannetietokoneen kestävyys vettä vastaan.

Heti ensimmäisissä testeissä selvisi, että Apple Watch lunastaa sille annetun IPX7-sertifikaatin, eli älykello voidaan upottaa 30 minuutiksi metrin syvyyteen. Tuoreemmat testit osoittavat, että kello kestää selvästi paremmin vettä kuin mitä Apple on luvannut. Kello selvisi DC Rainmanin kilometrin uintimatkasta sekä simuloidusta sukelluksesta 40 metrin syvyyteen.

Testien perusteella kelloa voi käyttää melko huolettomasti, vaikkei Apple sellaiseen kannustakaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.