Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaissensaation uuden puhelimen speksit julki

Puhelinvertailu
Kiinalaisvalmistaja Xiaomi on ottanut paljon "oppia" Applelta ja jotkut vannovat, ettei valmistaja osaa muuta kuin kopioida. Näin ei kuitenkaan tietysti ole, josta kertoo yhtiön laaja puhelinvalikoima, jota on tulossa vahvistamaan uusi älypuhelin koodinimeltään Xiaomi H3Y.

Redmi-linjaston uusin tulokas on @upleaksin vuotojen mukaan varustettu MediaTekin 64-bittisellä ja kahdeksanytimisellä MT6795-piirillä, kahdella gigatavulla RAM-muistia, Full HD -näytöllä sekä 13 megapikselin ja 5 megapikselin kameroilla. GizmoChina puolestaan arvioi laitteen hinnaksi 1000 juania eli vain noni 140 euroa. Voiko Xiaomi todella myydä tällaista laitteistoa niin halvalla?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.