Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä uusi Windows-puhelin

Valtteri Ahonen

LG:ltä uusi Windows-puhelin
Nykyisin varsin kilpailukykyisistä Android-puhelimistaan tuttu LG on tehnyt paluun Windows Phone -laitteiden valmistajaksi.

Yhtiön uusi LG Lancet -puhelimessa on Windows Phone 8.1 -järjestelmä. Kyseessä on keskihintainen laite, jonka tekniset tiedot ovat hinnan mukaiset. Puhelimessa on 4,5-tuumainen 854 x 480 -näyttö, 8 GB tallennustilaa, 8 megapikselin pääkamera ja 1,2 GHz neliydinsuoritin.

Lancet on teleoperaattori Verizonin mallistoon tuleva laite, eikä sen mahdollisesta leviämisestä Yhdysvaltojen ulkopuolelle ole tietoa.

Nähtäväksi jää, mitä LG:n uusi Windows-puhelin tarkoittaa tulevaisuuden kannalta. Nähdäänkö korealaisvalmistajalta myös uusi huippumalli, kunhan Windows 10 Mobile saadaan ulos Microsoftin taholta?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja