Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oulusta kajahtaa: Koukoi Games julkaisee kaksi uutta mobiilipeliä

Manu Pitkänen

Oulusta kajahtaa: Koukoi Games julkaisee kaksi uutta mobiilipeliä
Small Giant Games julkaisi äskettäin Oddwings Escape -pelinsä iOS:lle, mutta lisää suomalaisia mobiilipelejä on jo tuloillaan. Oululainen Koukoi Games on kertonut työstävänsä parhaillaan kahta uutta peliä, joista ensimmäinen valmistuu jo tulevana kesänä.

Koukoin peleistä ei ole kerrottu julkisuuteen juuri mitään, mutta julkaistujen ruutukaappausten perusteella studio on päätynyt käyttämään ainakin toisessa pelissä karkeaa graafista ilmettä. Flappy Bird ja Crossy Road ovat hyviä esimerkkejä siitä, ettei mobiilipeleissä pärjää näyttävimpien grafiikoiden väsääjät vaan parhaimman kokonaistoteutuksen tuottajat.

Kuvien perusteella kyseessä pelissä olisi ainakin mahdollisuus päästä metsästämään karhuja ja puhveleita. Peliä oli mahdollista kokeilla IDGA Oulu Hubin tapaamisessa tällä viikolla.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.