Windows 10:stä julkaistiin uusi versio

Manu Pitkänen

Windows 10:stä julkaistiin uusi versio
Microsoft on julkaissut innokkaimmille testaajille uuden ennakkoversion Windows 10 -mobiilikäyttöjärjestelmästä. Älypuhelimiin ja pieniin tabletteihin tarkoitettu käyttöjärjestelmä voidaan asentaa Lumia-älypuhelimiin, mutta lisäksi uusi 10080-koontiversio tukee HTC:n viime vuonna julkaisemaa Windows Phone -pohjaista One M8:aa.

Päivitys sisältää uuden Windows Store -sovelluskaupan sekä universaalit versiot Office-, Xbox-, Musiikki- ja Video-sovelluksista. Microsoft lisäksi pistänyt Windowsin kamerasovelluksen uuteen uskoon, mutta high-end-Lumian omistajien suositellaan pysyvän Lumia Cameran parissa, koska uuteen sovellukseen ei ole saatu vielä mahdutettua kaikkia hienouksia. Kamerasovellukselle on kuitenkin tulossa päivitys lähempänä kesää.

Jos puhelimesta löytyy jo Windows 10, niin uuden koontiversion saa ladattua tuttuun tyyliin ohjelmistopäivityksenä. Ohjelma on kuitenkin edelleen testausvaiheessa, joten erilaisiin ongelmatilanteisiin kannattaa varautua.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.