Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tuo markkinoille lisää edge-malleja?

1
Puhelinvertailu

Samsungin ensimmäinen kokeilu kaarevalla näytöllä ei ollut kovinkaan suosittu – erityisesti Samsungin skaalalla. Note Edgeä seurasi Galaxy S6 edge, joka on yllättänyt suosiollaan.

Jälkimmäisessä kaarevuus toimii paremmin muotoiluelementtinä, vaikka toiminnallisuuden puolesta se ei olekaan parantunut. Halukkuus on kasvanut kuitenkin merkittävästi ja jotkin myyjät ovat kertoneet, että juuri edge-versio on kiinnostanut Galaxy S6 -malleista.

Nyt huhut Koreassta kertovat, että Samsung saattaa julkaista uusia kaarevalla näytöllä varustettuja malleja jopa ennen syksyn Note-julkaisua. Laitetta kutsutaan nimellä Project Zen.

Aiemmin on arveltu, että Note Edgen seuraaja julkaistaisiin yhdessä Galaxy Note 5:n kanssa. Tällöin ne muodostaisivat Galaxy S6:n kaltaisen kaksikon.

Tässä vaiheessa ei tietysti ole mitään virallista tulevista laitteista, joten jäämme odottamaan lisätietoja.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja