Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen Dodreams julkaisi Drive Ahead! -pelin – pääsi heti Applen suosikkeihin

Sami Koivunen

Suomalainen Dodreams julkaisi Drive Ahead! -pelin – pääsi heti Applen suosikkeihin
Helsingistä ponnistava Dodreams on tällä viikolla esitellyt uuden Drive Ahead! -pelin iOS:lle. Pelin levitys on lähtenyt hyvin käyntiin Applen nostettua sen App Storen parhaimpien uusien pelien joukkoon.

Dodreams on aiemmin tunnettu mm. Battle Slimes-, Kunin- ja Fading Fairytales -pelien kehittäjänä.

Drive Ahead! -pelissä pelaajan tehtävänä on ohjata erilaisia autoja ja kilpailla muita pelaajia vastaan vaihtuvilla pelikentillä. Peliä voi pelata joko toista pelaajaa vastaan samalla laitteella tai yksinpelinä. Drive Ahead! sisältää kaikkiaan 32 erilaista autoa ja 26 pelikenttinä toimivaa areenaa.

Drive Ahead! on ehtinyt jo pääsemään Yhdysvaltojen iTunesissa nostettujen pelien joukkoon. Peli on ilmainen, mutta peli sisältää sovelluksen sisäisiä ostoksia. Lisäksi pelaaja voi ansaita pelissä käytettäviä kolikoita katselemalla mainoksia.

Drive Ahead! löytyy Applen App Storesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.