Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn tuleva Lavender-puhelin satsaa erityisesti selfie-kameraan?

Puhelinvertailu
Sonylta huhutaan nyt uutta Lavender-koodinimellä tunnettua mallia. Twitterissä @upleaks kertoo puhelimen olevan varustettu keskihintaluokan spekseillä ja vahvalla selfie-kameralla.

E55: sarjaan spekseiltään kuuluvan laitteen sisuksissa hyrrää MediaTekin kahdeksanytiminen MT6752-piiri, jota avustaa kaksi gigatavua RAM-muistia. Näyttönä laitteessa on Full HD -resoluution paneeli, jonka kokoa ei tiedetä. Huhujen mukaan se on kuitenkin puhlettiluokkaa ja jopa suurempi kuin 5,5 tuumaa.

Mikään nuhapumppu ei siis ole kyseessä, mutta pääpainon sanotaan olevan silti selfie-kuvissa, johon etukamera soveltuu hyvin. Laitteen kerrotaan sisältävän sekä 13 megapikselin etu- että takakameran, joten laatueroa ei ole kameraa vaihdettaessa, jota ei useimmista älypuhelimista voi sanoa. Molempia kameroita avustaa lisäksi led-salama.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja