Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen Oddwings Escape nousi latauslistojen kärkeen kymmenissä maissa

Sami Koivunen

Tästä suomipelistä tuli nopeasti jättihitti – latauslistojen ykkönen kymmenissä maissa
Keskiviikkona iOS:lle julkaistu Oddwings Escape on noussut nopeasti ladatuimpien sovellusten joukkoon ympäri maailman.

Analytiikkafirma App Annien tilastoista käy ilmi, että esimerkiksi eilen (16. toukokuuta) Oddwings Escape oli ladatuin iPad-sovellus 26 eri maassa. iPadin pelipuolella Oddwings Escape oli ykkönen 32 maassa ja toimintapelinä peräti 46 maassa.

Puhelinpuolella luvut ovat aavistuksen pienemmät. Peli oli iPhonella kaikki sovellukset mukaan lukien ykkösenä kolmessa maassa (Tsekki, Bulgaria ja Brittiläiset Neitsytsaaret) ja pelisovelluksena 15 maassa.

Suomessa Oddwings Escape oli iPadilla ladatuin pelisovellus ja toisiksi ladatuin sovellus kaikki sovellukset huomioiden. iPhonella peli oli 17. ladatuin kaikki sovellukset mukaan lukien ja 3. ladatuin pelisovellus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja