Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Eksoottisemmat Galaxy S6 -värit vihdoin myyntiin

Matti Vähäkainu

Eksoottisemmat Galaxy S6 -värit vihdoin myyntiin
Muistatko Galaxy S6 -julkaisusta eksoottiset metallisävyiset jalokivivärit? Samsung kertoi julkaisutapahtumassa topaasinsinisestä ja smaragdinvihreästä Galaxy S6 -mallista, mutta toistaiseksi niitä ei ole näkyny kauppojen hyllyillä. Nyt tilanteeseen on tulossa muutos.

Samsung on virallisesti julkaissut Blue Topaz -väriversion Galaxy S6:sta ja Green Emerald -version Galaxy S6 edgestä. Reilun kuukauden alkuperäisten Galaxy S6 -mallien julkaisun jälkeen saataville tulee kenties kaksi eksoottisimpaa värivaihtoehtoa Samsungin huippulaitteesta &nash; kultahan on tietysti jo tavanomainen vaihtoehto.

Harmittavasti sinistä versiota ei saa Galaxy S6 edgeen ja päinvastoin vihreätä ei saa tavalliseen Galaxy S6:een. Värivaihtoehtoja löytyy nyt kuitenkin riippuen mallista viisi: musta, valkoinen, kultainen, sininen ja vihreä.

Virallisessa tiedotteessa Samsung viittaa vuoden 2015 väritrendeihin, joissa tietysti sinisen ja vihreän oikeat sävyt ovat suosiossa, sekä psykologin näkemykseen eri värien assosioinnista esimerkiksi persoonallisuuteen. Allekirjoittanut ei näe värivaihtoehdoissa aihetta syvempään analysointiin, mutta on kiva nähdä, että huippupuhelimen saa nyt useampana, persoonallisempana värivaihtoehtona.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja