>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mini-puhelimia ei ole enää tulossa HTC:lta

Manu Pitkänen

Mini-puhelimia ei ole enää tulossa HTC:lta
HTC ei aio enää tuoda markkinoille sen lippulaivapuhelimiin pohjautuvia mini-versioita, kertoo yhtiön Pohjois-Aasian toimintoja johtava Jack Tong.

HTC avasi mini-malliston vuonna 2013 pian sen jälkeen kun Samsung kokeili samankaltaista taktiikkaa Galaxy S III Minillä. Mini-puhelimien ideana oli tarjota kompaktimpi vaihtoehto kookkaiksi kasvaneille lippulaivapuhelimille. Puhelimet eivät olleet kuitenkaan vain pienempiä versioita, vaan niiden muutakin rautaa oli vaihdettu vaatimattomammaksi. Ulkoisesti puhelimet olivat kuitenkin esikuviensa näköisiä.

Syy malliston lopettamiseen on varsin luonteva: kuluttajat ovat hyväksyneet viiden tuuman ja sitä suuremmat puhelimet, eikä kysyntää pienemmille mallille enää tahdo löytyä.

Jos odotit "One M9 miniä", niin nyt kannattaa viimeistään hylätä ne haaveet.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.