Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkaisi lisää G4-puhelimia

Valtteri Ahonen

LG julkaisi lisää G4-puhelimia
LG on julkaissut G4-tuoteperheeseensä kaksi uutta jäsentä. G4 Stylus ja G4c laajentavat lippulaiva LG G4:n aloittamaa joukkoa.

G4 Styluksessa on nimensä mukaisesti mukana stylus, jolla 5,7 tuuman HD-näyttöä voi ohjata. Kyseessä on siis hiukan alkuperäistä G4:ää (5,5") suurempi malli. G4 Styluksessa on lasertarkennuksella höystetty 13 megapikselin pääkamera ja 5 megapikselin etukamera. Suoritinvaihtoehdoiksi ilmoitetaan neliytiminen 1.2GHz (LTE) ja kahdeksanytiminen 1.4GHz (3G). 3000 mAh:n akku on irrotettavissa.

Sirompi G4c-malli on varustettu tasan 5 tuuman HD-näytöllä. Molemmissa puhelimissa on 8 GB tallennustilaa, muistikorttipaikat ja 1 GB keskusmuistia. Käyttöjärjestelmänä on Android 5.0 Lollipop.

Puhelimia on lupa odottaa myyntiin globaalisti muutamien seuraavien viikkojen aikana. Laitteiden hintoja ei vielä kerrottu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja