Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevaisuudessa puhelin voidaan avata aivoaaloilla

1
Aleksi Kauhanen

Tulevaisuudessa puhelin voidaan avata aivoaaloilla
Tämän päivän puhelintrendeihin lukeutuu sormenjäljellä tunnistautuminen. Teknologia on osoittautunut nopeaksi ja helpoksi tavaksi vahvistaa muun muassa salasanoja ja maksujasi. Mutta mikä on tulevaisuuden trendi? Maailmassa, jossa vaivattomuus ja esteettömyys ovat päivän sanoja.

New Scientistin raportin mukaan aivoaallot ovat seuraava askel mobiilitunnistuksessa. Tämä johtuu siitä, että jokaisen ihmisen aivoaallot ovat täysin uniikkeja erilaisista reaktioista johtuen.

Raportti laadittiin laajan testin perusteella, jossa vapaaehtoisia pyydettiin lukemaan lista kirjainsanoja. Samaan aikaan tietokone luki erilaiset reaktiot testattavien aivoissa. Testin mukaan jokaisen henkilön aivoaallot olivat uniikkeja 94 prosentin tarkkuudella.

Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa aivoaaltoja voidaan käyttää datan suojeluun, vaikka 94 prosentin tarkkuuus huolestuttaa ihmisiä tällä hetkellä. Testin laatinut Blair Armstrong kertoi kuitenkin tämän olevan erittäin lupaava aloitus ja ennustaa tarkkuuden paranevan ajan myötä.Lisää itse testistä voit lukea täältä. Mitä mieltä sinä olet? Kerro se meille kommenteissa!


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.