Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden Asus VivoWatchin fokus on terveydessä

Valtteri Ahonen

Uuden Asus VivoWatchin fokus on terveydessä
Asus on julkaissut uuden älykellon / aktiivisuusrannekkeen nimeltä VivoWatch. Kello osaa seurata sydämenlyöntejä, unitottumuksia sekä "yleistä hyvinvointia".

VivoWatch ei ole täysverinen älykello siinä mielessä, että se ei kykene ajamaan mitä tahansa ohjelmia. Se kertoo kellonajan ja seuraa terveyttä erilaisin keinoin, esimerkiksi askeleita ja kaloreiden kulutusta laskemalla. Kello toimii yhdessä Android- ja iOS-laitteiden kanssa, joiden avulla voi seurata tuloksiaan Asus HiVivo-sovelluksella.

Mielenkiintoisimmat ominaisuudet kellossa ovat IP67-luokitus eli käytännössä vesi- ja pölytiiviys, sekä 10 päivän akkukesto. Tämäkin kielii siitä, että kyseessä ei ole toiminnallisuudeltaan esimerkiksi Apple Watchiin verrattava tuote.

Laitteen suositushinta on 149 euroa ja sen pitäisi olla saatavilla Suomessa viikolla 22, eli toukokuun viimeisellä viikolla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja