Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen seuraavat käyttöjärjestelmäversiot panostavat muutamiin uusiin ominaisuuksiin

Matti Vähäkainu

Applen seuraavat käyttöjärjestelmäversiot panostavat muutamiin uusiin ominaisuuksiin
Tällä hetkellä Applella työstetään iPhonen ja iPadin seuraavaa käyttöjärjestelmäversiota iOS 9:ää. Samalla yhtiö on aloittanut myös sitä työpöytäalusta OS X:n 10.11 -version kehittämisen. Tietojen mukaan Apple keskittää molemmissa versioissa osaamista muutamiin tärkeisiin sovelluksiin ja panostaa laatuun.

9to5Macin saamien tietojen mukaan Applen tulevat käyttöjärjestelmäversiot eivät välttämättä ole varustettu tukulla uusia ominaisuuksia vaan pääpaino on nostaa käytettävyyttä, vakautta ja nopeutta. Muutamia uusia ominaisuuksiakin mukaan kuitenkin mahtuu.

Uusia ominaisuuksia Monarch-koodinimellä tunnetussa iOS 9:ssä ovat uusi Apple Watchista löytyvä fontti, merkittävästi parannettu karttasovellus, kahden yhtäaikaisen sovelluksen näyttö iPadissä sekä sovellus HomeKit-laitteiden hallinnointiin.

OS X:n uusien ominaisuuksien lista on huhujen mukaan vielä iOS:ää lyhyempi ja Gala-koodinimellä tunnetun 10.11-version rajoittuu muutamiin uusiin ominaisuuksiin, joita voivat olla mm. iOS:n kaltainen fonttiuudistus sekä ohjauspaneelin lisääminen.Kattavamman analyysin iOS- ja OS X -käyttöjärjestelmien tulevista uudistuksista löydät 9to5Macin artikkelista.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.