Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6:sta oma supersankariversio

PuhelinvertailuSamsungin Galaxy S6 -myynti ei ole ollut aivan sitä mitä yhtiö on itse toivonut &ndash tai edes mitä yleisö odotti. Kenties pientä lohtua siihen tuo uusi Iron Man -versio, joka saapuu pian myyntiin.
Yhtiö on julkaissut Facebookissa oheisen kuvan laitteesta, jonka takakannessa komeilee tuttu naamio.

Yhteistyössä Avengers: Age of Ultron -elokuvan kanssa tehty Samsung Galaxy S6 edge saapuu myyntiin ensi viikolla. Tietoja laitteen hinnasta, myyntipaikoista tai mahdollisista lisäominaisuuksista ei vielä ole.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja