Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei opastaa nimensä ääntämisessä hauskalla videolla

PuhelinvertailuHuawei on yksi kiinalaisten parhaista valttikorteista älypuhelinten länsimarkkinoilla. Viimeisen vuoden aikana ja yhä enemmän tulevaisuudessa Huawei panostaa juurikin Kiinan ulkopuolelle. Myös mainosmarkat – tai -juanit – laitetaan enevissä määrin likoon juuri lännessä.

Tästä on todisteena uusin mainoskampanja, jolla Huawei opettaa yhtiön nimen lausumista erityisesti Britteinsaarilla. Samalla opastatuksi tulevat myös erinäiset vaikeasti lausuttavat Arsenal-pelaajien nimet. Hauskalla videolla jalkapalloselostajien lausuntavalmentaja päätyy lopulta opettamaan wah-wei-lausunnan, joka on lähellä suomalaista huaweita.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.