Pankkikortin kokoinen puhelin ylitti jo Kickstarter-tavoitteensa

Matti Robinson

Pankkikortin kokoinen puhelin ylitti jo Kickstarter-tavoitteensa
Älypuhelin kulkee mukanasi mihin tahansa menetkin, mutta kaipaatko joskus vanhaa kunnon matkapuhelinta. Kenties aikaa jolloin puhelimella soitettiin, ei muuta. Viime viikolla esittelemämme Light Phone toivoo olevansa vastaus tähän ongelmaan.

Light Phone on Kickstarter-projektina kehitettävä puhelinlaite, joka soittaa ainoastaan puheluita. Se kytkeytyy älypuhelimeesi ja voit tämän jälkeen jättää monitoimilaitteesi kotiin ja ottaa vain soittoja varten tarkoitetun Light Phonen mukaan vaikkapa mökille.

Light kertoo, että laite on tarkoitettu käytettäväksi mahdollisimman harvoin, joka nykypäivänä onnistuu todennäköisesti loistavasti, kun ainoa ominaisuus on soittaminen. Hintaa laitteella on 100 dollaria ja se saapuu myyntiin ensi kesänä.

Laite on kerännyt nyt Kickstarterissa jo yli 230 000 dollaria ja ylittänyt rahoitustavoitteensa, vaikka aikaa on vielä 35 päivää jäljellä. Vieläkin pääsee siis osallistumaan joukkorahoitukseen, mikäli haluaa oman luottokorttipuhelimensa ensimmäisten joukossa. Rahoitusvaihtoehdot vaihtelevat 25 dollarin t-paidasta, 100 dollarin laitepakettiin ja 400 dollarin perhepakettiin.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Oppo A16s – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10
279 € CDON
699 € Kärkkäinen
979 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.