Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

TicBitsin kehittämä Crazy Kings on uusin suomalainen pelihitti

Sami Koivunen

TicBitsin kehittämä Crazy Kings on uusin maailmaa valloittava suomalainen pelihitti
Turkulaisen TicBitsin kehittämä Crazy Kings -pelin julkaistiin tällä viikolla iOS:lle. Pelin julkaisusta on vastannut saksalainen Wooga.

Kolme vuotta kehitteillä ollut Crazy Kings on torninpuolustuspeli, jossa pelaaja hallitsee Avataria. Avatarilla on käytössään kortteja, joita pelaaja voi käyttää mm. tornien rakentamiseen, loitsuihin ja sankareiden kutsumiseen. Uusia kortteja saa etenemällä pelissä.

Crazy Kingsin hyvästä alkumenestyksestä kertoo, että peli oli App Annien ylläpitämien tilastojen mukaan eilen (22. toukokuuta) viiden ladatuimman iPad-pelin joukossa mm. Liettuassa, Venäjällä, Alankomaissa, Unkarissa, Espanjassa, Kroatiassa, Slovakiassa ja Suomessa.

Crazy Kingsin voi ladata Applen App Storesta. Peli sisältää mahdollisuuden sovelluksen sisäisiin ostoksiin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja