Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Cortana arvasi jälleen oikein, tällä kertaa Euroviisuvoittajan

Puhelinvertailu

Microsoftin ääniassistentti on yksi ominaisuus joka kilpailee tasaväkisesti Androidin ja iOS:n vastaavia ominaisuuksia vastaan. Cortanalla on jopa yhdessä mielessä selkeä etu Siriin ja Google Now'hun, se nimittäin osaa ennustaa tulevaa.

Cortanan huipputarkkoja ennustuksia on päästy aiemmin todistamaan muun muassa jalkapallon MM-kisojen aikaan sekä helmikuun alussa Super Bowlin voittajan arvauksessa. Nyt assistantti on veikannut oikein myös Euroviisuvoittajan.

Ääniassistantti kertoi WMPowerUserin mukaan kilpailun voittajan sekä seuraaville sijoille sijoittuneet maat. Voittajahan löytyi tietysti Ruotsista ja seuraavilla neljällä sijalla oli kolme muuta Cortanan suosikkia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja