Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvat vuotivat: Tällainen on Googlen uusi Kuvat-sovellus

Manu Pitkänen

Kuvat vuotivat: Tällainen on Googlen uusi Kuvat-sovellus
Googlen suunnitelmat julkaista uusi Google+:sta riippumaton Kuvat-galleriasovellus ("Photos") tällä viikolla I/O-kehittäjätapahtumassa paljastuivat muutama päivä sitten. Android Policen tuoreessa vuotoartikkelissa maalaillaan täydellisempi kuva tulevasta sovelluksesta.

Strategisesti suurin uudistus Kuvat-ohjelmassa on juuri Google+-riippuvuuden purkaminen, joten kuvien varmuuskopiointiin, kokoelmien luontiin tai Autoawesome-parannustyökalun käyttöön ei tarvita enää nettijätin yhteisöpalvelua.

Uusien ominaisuuksien osalta ohjelmaan ei ole tulossa mitään isoja uudistuksia. Kuvien löytämistä / etsimistä on paranneltu ja useiden kuvien valinnasta on tehty hieman vaivattomampaa pyyhkäisyeleen avulla.

Sovelluksen julkaisun jälkeen kuvia voi selata verkossa osoitteessa photos.google.com, joka tällä hetkellä osoittaa Google+:n alta löytyvään plus.google.com/photos-galleriaan.


Kuvia ja GIF-animaatioita sovelluksesta löytyy Android Policen artikkelista.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja