Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen muotoiluguru sai uuden tehtävän

Manu Pitkänen

Applen muotoiluguru sai uuden tehtävän
Applen pitkäaikainen muotoilujohtaja Jony Ive on ylennetty yhtiön pääsuunnittelujohtajaksi (Chief Design Officer), kertoo Stephen Fry The Telegraphissa julkaistussa haastattelussa. Aikaisemmin Iven titteli oli vanhempi suunnittelujohtaja (Senior Vice President).

Chief Design Officerin virkaa ei ole ollut aikaisemmin Applella, joten se luotiin Ivea varten. Johtoportaan muutoksilla Ive pääsee irtautumaan päivittäisistä hallintatehtävistä ja voi käyttää enemmän aikaansa mutoiluun ja suunnitteluun liittyviin tehtäviin. Jatkossa Ive keskittyy erityisesti Applen rakenteilla olevan uuden päämajan sisätiloihin sekä yhtiön ympäri maailmaa sijaitsevien myymälöiden suunnitteluun.

Ivelle aikaisemmin kuuluneita tehtäviä ottaa vastaan Richard Howarth ja Alan Dye. Ensinnä mainittu johtaa Applen teollisen muotoilun yksikköä, jossa käytännössä pohditaan uusien laitteiden muotoilullisia seikkoja. Dyen kontolle tulee ohjelmistojen käyttöliittymät – hän oli jo voimakkaasti mukana iOS 7:n ulkoasu-uudistuksessa.Ive ei irtaannu tuotesuunnittelusta kokonaan, mutta Howrthin ja Dyen kädenjälki tulee todennäköisesti näkymään entistä enemmän Applen tuotteissa.

Applen toimitusjohtaja Tim Cookin lähettämän muistion mukaan johtajamuutokset tulevat voimaan 1. heinäkuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.