Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yksi ei riitä: Tänä vuonna tulossa kaksi Nexus-puhelinta

Manu Pitkänen

Yksi ei riitä: Tänä vuonna tulossa kaksi Nexus-puhelinta
Googlen suunnitelmista ei löydy tälle vuodelle uutta Nexus-tablettia, mutta sen sijaan luvassa on Nexus-älypuhelimia kaksin kappalein. Android Policen mukaan puhelimien valmistusvastuu on LG:llä ja Huaweilla.

LG:n Bullhead-koodinimen saaneessa puhelimessa on 5,2 tuuman näyttö, mikä tulee ehkä mukavana uutisena Nexus 6:n suureen näyttöön pettyneille Android-faneille. Muiden komponenttien osalta päätökset eivät ole vielä lukossa, mutta akun odotetaan olevan kapasiteetiltaan noin 2700 milliampeerituntia ja järjestelmäpiiri voisi olla Snapdragon 808 (kuten LG G4:ssä).

Jos taas Nexus 6:n näyttö oli mieleen, mutta puhelimen päivitys ei ollut vielä ajankohtainen, niin Huawein Angleriksi nimetty 5,7 tuuman Nexus saattaisi myös kiinnostaa sinua. Suorittimena käytetään ilmeisesti tehokkaampaa Snapdragon 810:tä ja suuremman koon ansiosta puhelimeen on saatu myös mahdutettua 3500 milliampeeritunnin akku.


Uudet Nexus-puhelimet julkaistaan oletettavasti syksyllä, kun "Android M:kin" on julkaisukunnossa. Uusi käyttöjärjestelmäversio esitellään suurelle yleisölle jo tällä viikolla, mutta sen valmistunen ottanee vielä aikansa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja