Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google julkistaa Android M:n – seuraa tilaisuutta täältä

Puhelinvertailu

Googlen vuosittainen I/O-kehittäjätapahtuma starttaa tänään San Franciscossa Moscone Center Westissä.

Kuten aiempinakin vuosina, tälläkin kertaa tapahtuman päähuomio on kohdistunut Androidiin liittyviin julkaisuihin. Googlen odotetaan esittelevän tapahtumassa Android M:ksi kutsutun uuden käyttöjärjestelmäversion uusista ominaisuuksista, kuten Android Pay -mobiilimaksurajapinnasta. Kevään mittaan on kuulunut myös huhuja virtuaalitodellisuuslaseille tarkoitetusta Android-versiosta sekä IoT-laitteille tarkoitetusta Brillo-ohjelmistosta (joka voidaan brändätä Androidiksi).

Valokeilaan pääsevät todennäköisesti myös muutkin Googlen ohjelmisto- ja palveluhankkeet, kuten Chrome, Google Maps ja YouTube.

Tilaisuudesta tulee tarjolle suora verkkolähetys, joka on katsottavissa tapahtuman verkkosivuilta tai alta löytyvästä upotteesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja