Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pebble Timen toimitukset alkoivat

Manu Pitkänen

Älykellosensaation uutuuksien toimitukset alkoivat – ennakkomyynti alkaa kesällä
Nykyisen älykellovillityksen alulle pannut Pebble on aloittanut Time-älykellojen toimitukset projektin Kickstarter-rahoittajille. Laitteen ennakkotilauksia muilta halukkailta ostajilta aletaan ottaa vastaan 22. kesäkuuta.

Nopeimmat Pebble Timen tilaajat saivat tilattua älykellon omakseen 159 dollarilla Kickstarterin kautta ja hieman kauemmin ostopäätöstä miettineet joutuivat pulittamaan laitteesta 20 dollaria enemmän. Jälleenmyyntiin Time tulee 199 dollarin hintaan (metallisen version myyntihinta on 299 dollaria). Pebble haki joukkorahoituspalvelun kautta 500 000 dollaria, mutta tavoite täyttyi muutamissa minuuteissa ja sai lopulta kokoon yli 20 miljoonaa dollaria Apple Watchin aiheuttamasta lisäpaineesta huolimatta.

Huomattavin ero ensimmäiseen Pebble-kelloon verrattuna on Timen värejä toistava e-paperi-näyttö. Kuvanlaadullisesti Time ei pärjää monille muille kilpaileville älykelloille, mutta toisessa vaakakupissa painaa kellon erinomainen akkukesto: Wiredin mukaan kellossa riittää virtaa ainakin viiden päivän yhtämittaiseen käyttöön. Lisäksi näyttö pysyy jatkuvasti päällä, eikä sammu virran säästämiseksi (kuten muissa älykelloissa).


Pebble kertoi kehittävänsä parhaillaan myös uusia ominaisuuksia kellolleen, kuten osake- ja sääsovelluksia sekä tukea puhemuistiinpanoille. Timeen on tulossa myös Uber-sovellus, jonka avulla voi tilata näppärästi kyydin itselleen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja