Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa kaksinäyttöinen puhelin?

Matti Vähäkainu

Samsungilta tulossa kaksinäyttöinen puhelin?
Samsungin näyttökokeilut ovat tuttuja lähinnä kaarevien näyttöjen prototyypeistä ja nykyisistä edge-malleista, mutta yhtiö on kokeillut suljettujen ovien takana varmasti paljon muutakin. Yksi mielenkiintoisimmista kokeiluista on kaksinäyttöinen puhelin, kertoo SamMobile.

SamMobile on saanut käsiinsä tietoja, joiden mukaan korealaisjätillä on kehitteillä kahdella näytöllä varustettu puhelin. Project Valley ja Project V -nimillä tunnettu laite on mahdollisesti myös taitettavaa mallia, josta kirjain V.

Sivusto kertoo, että projekti on vielä erittäin varhaisessa vaiheessa eikä sen markkinoille saapumisesta ole mitään takeita. Tämän tyyppiset huhut on hyvä ottaa varauksella vastaan, sillä mitään konkreettista ei ole vielä tarjolla. Samsung kuitenkin tunnetusti kehittää kaikennäköistä – erityisesti näyttöihin liittyvää.

Markkinoiltahan löytyy jo kahdella näytöllä varustettuja puhelimia. Näistä paras esimerkki on tietysti Suomessakin kehitetty YotaPhone, jonka kakkosversion testasimme hiljattain.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja