Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 2 tulee kolmannella neljänneksellä

Puhelinvertailu

OnePlus One -esikoispuhelimestaan tunnettu OnePlus on tuomassa markkinoille toista älypuhelinta, jolla se toivoo toistavansa ensimmäisen onnistumisen. Puhelin tulee myyntiin samaan tapaan kutsun vaativana ja nyt julkaisuaikatauluakin on vahvistettu.

Yhtiön perustaja Carl Pei on kertonut, että laite saapuu myyntiin vuoden kolmannella neljänneksellä eli heinä-syyskuussa, eikä sitä aikaisemmin, kuten verkossa on huhuttu. Samalla OnePlus-pomo vahvisti, että kirjoitusasu tulee olemaan juurikin OnePlus 2 eikä OnePlus Two, vaikka ensimmäinen nimettiinkin kirjaimin eikä numeroin.

Huomenna kuitenkin tapahtuu jotain, vaikkei uutta puhelinta esitelläkään. OnePlus One saa uuden hinnoittelun myötä pienen alennuksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja