Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto: ZTE:n tulevan huippuluurin huippuspeksit

Puhelinvertailu

Toden totta ZTE:n tuleva Nubia-malli on huippupuhelin-lisänimensä ansainnut, mikäli juuri vuotaneet tiedot pitävät paikkansa.

Uusi puhelin kantaa ZTE:n omalla sivustolla olleiden tietojen mukaan nimeä ZTE Nubia X8 ja on varustettu mm. puhlettikokoluokan QHD-kosketusnäytöllä, neljällä gigatavulla RAM-muistia sekä huimalla 5120 milliampeeritunnin akulla.

Laitteen painoksi kerrotaan 201 grammaa, mikä on varsin paljon jopa, kun otetaan huomioon laitteen mitat (162mm × 75mm × 7.9 mm). Paino on liki puolet iPad Air 2:sta ja selkeästi samassa kokoluokassa olevaa Galaxy Note 4:ää (178 grammaa) painavampi.

Tässä vaiheessa tietoja saatavuudesta ja hinnasta ei ole.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja