Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asuksen uusi älykello on käyttäjänsä näköinen

Valtteri Ahonen

Asuksen uusi älykello on käyttäjänsä näköinen
Asus on julkaissut uuden ZenWatch 2 -Android-älykellon. Erityisesti kellossa on panostettu sen ulkoisiin puoliin, ja tarjolla onkin jos jonkinlaista vaihtoehtoa.

ZenWatch 2:n saa kahdessa koossa, kolmessa värissä ja 18 eri hihnavaihtoehdolla. Yhteistyötä on tehty muun muassa Swarovskin kanssa. Tämän lisäksi tietysti ruudulla näkyvää kelloa voi vaihtaa. Itse kello-osa on ruostumatonta terästä.

Tekniseltä puolelta mainittavaa on nelikulmainen näyttö, viimeisin Android Wear -versio sekä IP67-luokitus (vesi- ja pölytiivis). Magneettiliitännällä toimiva lataus toimii edelliseen kellomalliin verrattuna helpommin ja nopeammin. Itse akkukesto jää tiedotteen perusteella arvoitukseksi.

Kellon saatavuudesta tai hinnasta ei ole tällä hetkellä tietoa. Asus esitteli laitteen nyt käynnissä olevilla Computex-messuilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.