Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus esitteli kahdella 13 megapikselin kameralla varustetun ZenFone Selfie -puhelimen

Matti Vähäkainu

Asus esitteli kahdella 13 megapikselin kameralla varustetun ZenFone Selfie -puhelimen
Asus on tänään Computex-messuilla esitellyt uusia tuotteita ja palveluita. Myös uutta mobiililaitteistoa nähtiin, sillä yhtiö esitteli uuden selfie-otoksiin keskittyvän ZenFone Selfie -puhelimen.

ZenFone Selfie on varustettu tietysti 13 megapikselin selfie-kameralla, joka kilpailee varmasti aivan selfie-kameroiden kärkipaikoista. Myös takaosassa on samainen 13 megapikselin sensori, joten kuvia muistakin kohteista saa yhtä tarkkana. Sekä etu että takakameran kaverina on kaksivärinen LED-salama. Lisäksi takakamera tukee lasertarkennusta.

Puhelimen takakannesta löytyy LG:n G3:sta ja G4:sta tuttu nappi, jota kutsutaan selfie-napiksi. Äänenvoimakkuuden säädön lisäksi siitä voi siis käyttää myös suljinnappina, kuten tuttua useimmista Android-laitteista.

ZenFone Selfie on muuten varustettu mm. 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä ja 8-ytimisellä Snapdragon 615 -piirillä. Laite saapuu myyntiin kolmena pastellivärinä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja