Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suositusta kuvajakopalvelusta julkaistiin "kunnollinen" Android-sovellus

Manu Pitkänen

Suositusta kuvajakopalvelusta julkaistiin kunnollinen Android-sovellus
Netin suosituimpiin kuvajakopalveluihin kuuluva Imgur on ilmoittanut ottavansa käyttöön natiivit mainokset eli kuvafiideihin lisätään jatkossa mainoksiksi luokiteltavaa sisältöä. Mainokset erottaa muusta sisällöstä kuvan yläkulmaan ilmestyvästä "promoted"-tarrasta.

Imgurin mukaan palvelu ei halua ärsyttää yli 30 miljoonaa käyttäjää mainoksilla, joten se haluaa pitää maksettujen sisältöjen laadun mahdollisimman korkeana – ehkä parempana kuin käyttäjien tuottama keskimääräinen sisältö. Vaikka palvelun ylläpidosta jääkin jo viivan alle rahaa, haluaa Imgur kuitenkin parantaa rahantekomalliaan miellyttääkseen palveluun 40 miljoonaa dollaria viime vuonna sijoittanutta Andreessen Horowitziä.

Lisäksi Imgur julkaisi päivitetyn Android-sovelluksen. Sovellus ei ole enää pelkkä iOS-version porttaus, vaan täysin uusi Androidille räätälöity ohjelma. IPhone- ja iPad-sovelluksille on myös tulossa lähiaikoina päivitys, joka lisää ohjelmaan mahdollisuuden lisätä kuvia verkkopalveluun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja