Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookilta uusi Android-sovellus: Facebook Lite

Valtteri Ahonen

Facebookilta uusi Android-sovellus: Facebook Lite
Facebook on saanut pidemmän aikaa noottia siitä, kuinka paljon akkua sen mobiilisovellus kuluttaa. Ulkomailla myös sen syömästä suuresta liikennemäärästä on syntynyt napinaa.

Nyt Facebook on julkaissut uudet Lite-sovelluksen, jonka on tarkoitus ratkaista nämä ongelmat. Käytännössä, kuten nimikin vihjaa, kyse on miniversiosta, joka tarjoaa oleellisimmat ominaisuudet ja pyrkii minimoimaan sovelluksen käyttämät resurssit. Näin se toimii emosovellustaan paremmin esimerkiksi alueilla, joilla on hitaat datayhteydet.

Kuten olettaa saattaa, Facebook Liten lanseeraus on aloitettu Aasiasta ja kehittyviltä markkinoilta. Sen pitäisi kuitenkin löytää tiensä myös Eurooppaan "tulevina viikkoina".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.