Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kickstarter-projekti Better Re laittaa käytetyt puhelinten akut hyötykäyttöön

PuhelinvertailuTässä ajassa ja maailmassa lähes kaikilla on kaapissa ylimääräisiä puhelimia ja puhelinten akkuja. Useimmiten puhelimet menevät romukoppaan ja akut kierrätykseen, mutta jotain hyötyäkin niistä täytyy olla.

Uusi Kickstarter-projekti pyrkii tuomaan markkinoille ratkaisun älypuhelinten akkujen yksinkertaiseen uusiokäyttöön, kertoo Engadget. Better Re on varavirtalähde, joka tukee erilaisia, -kokoisia ja -näköisiä matkapuhelinakkuja.

Better Re toimii kutakuinkin kuin tavallinen varavirtalähde. Helposti taskussa kuljetettavan laatikon sisään saa ujutettua erilaisia akkuja. Latauksen saa ulos tavanomaisella USB-piuhalla. Better Re tukee myös laajennusosaa, jolla saa mukaan toisen akun sekä toisen USB-liittimen.Yhtiöstä kerrotaan, että vielä kaksi vuotta käytön aloittamisen jälkeen akussa on jäljellä vielä 80 prosenttia kapasiteetista.

Startup haki Kickstarterissa 50 000 dollarin sijoitusta, joka saatiin täyteen juuri ennen ajan loppumista. Nyt kun aikaa on vielä jälellä n. 60 tuntia kerättynä on 56 000 dollaria.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja