Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi Galaxy S6:sta vettä ja pölyä kestävän mallin

Manu Pitkänen

Samsung julkaisi Galaxy S6:sta vettä ja pölyä kestävän mallin
Juuri ennen Applen WWDC-kehittäjätapahtuman avajaisesityksen alkamista, Samsung julkaisi Galaxy S6:sta uuden kestävämmän mallin. Galaxy S6 Activeksi nimetty puhelin esiteltiin yhdysvaltalaisen AT&T-operaattorin kanssa, eikä sen saatavuudesta Suomessa ole vielä tietoa.

Joka tapauksessa Galaxy S6 Active on ainakin paperilla vertailtuna hyvin samankaltainen puhelin kuin tavallinen S6: paketista löytyy 5,1 tuuman QHD-näyttö, kahdeksasta ytimestä koostuva suoritin, 16 megapikselin kamera ja viiden megapikselin etukamera. Akuksi on kuitenkin valittu suurempi 3500 milliampeeritunnin malli ja runko on suunniteltu iskun-, pölyn- ja vedenkestäväksi (IP68-sertifioitu).

32 gigatavua tallennustilaa tarjoavasta Galaxy S6 Activesta pyydetään Yhdysvalloissa noin 700 dollaria, mikä kääntynee Suomessa melko lähelle 700 euron hintalappua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja