Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videokoosteet: Applen iOS 9:n ja OS X 10.11:n julkistukset muutamassa minuutissa

Puhelinvertailu

Jos et jaksanut eilen katsoa noin 144 minuutin ajan kestänyttä WWDC-avajaisesitystä, niin hyvä tapa päästä juonesta kiinni on katsoa esityksestä tehdyt koosteet.

Kaikkein hätäisimmille TechCrunch on tiivistänyt esityksen kaikki tärkeimmät palat noin kahden minuuttia kestävään videopätkään, jonka voit katsoa alta.Jos taas yksityiskohdat kiinnostavat hiukan enemmän kuin mitä TechCrunchin videossa voidaan käydä läpi, niin The Verge on leikellyt WWDC-esityksestä 12 minuutin koostevideon.Mikäli sinulla on ehtoo taas hyvin aikaa käyttää uusimpien iOS- ja OS X -versioiden esittelyiden parissa, niin koko pläjäyksen voi katsella Apple verkkosivujen kautta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.