Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram uudistuu

Valtteri Ahonen

Instagram uudistuu
Instagram on uudistamassa ulkoasuaan, kertoo The Verge.

Uudistuksessa Instagram-sivuston ulkoasua siistitään ylimääräisestä ja ydintoiminnallisuuteen eli kuvien selailuun tulee muutoksia. Kuvat näkyvät esimerkiksi entistä suurempina. Työpöytänäkymässä myös profiilisivuja on uudistettu rankalla kädellä ja kuvat ovat päässeet selkeämpään pääosaan.

Profiili- ja hashtag-sivut muuttuvat myös mobiililla hiukan erinäköisiksi. Käytännössä sivusto muistuttaa nyt paljon enemmän sitä, miltä mobiilisovellus näyttää. Uudistusten käyttöönotto on alkanut Instagramin mukaan tänään ja niiden pitäisi olla näkyvillä kaikille viikon loppuun mennessä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja