Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovion uutta Angry Birds -peliä voi pelata nyt kaikkialla

2
Manu Pitkänen

Rovion uutta Angry Birds -peliä voi pelata nyt kaikkialla
Rovio on tänään julkaissut uuden Angry Birds -aiheisen pelin. Thaimaassa vuoden alussa soft-lanseerattu Angry Birds Fight -peliä voi pelata nyt ympäri maailmaa iOS:llä ja Androidilla. Peli on ladattavissa Google Playstä ja App Storesta.

Angry Birds Fight muistuttaa melko paljon suomalaisen Seriouslyn viime vuonna julkaisemaa Best Fiends -peliä, jossa yhdistä kolme palapelitehtävä on yhdistetty vastustajan rökittämiseen. Best Fiendsissä tosin taistellaan pelin etanahahmoja vastaan, kun taas Angry Birds Fightissa vastustajana ovat pelin muut pelaajat.

Fightissa on mahdollista valita eri lintuvaihtoehdoista oma hahmo ja kehittää sen taistelutaitoja erilaisten asusteiden avulla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
jarppi123 (vahvistamaton)

1

Koskas peli tulee Windows puhelimella. Nokia lumia 930. Käyttäjä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

2

Eli toisin sanoen tässä on kopioitu Line Rangers -peli, joka oli muun muassa juurikin Thaimaassa supersuosittu viime kesänä, nyt jo vähän tähti himmennyt. Eli mitään omaa peliideaa ei ilmeisesti Roviolla ole, vaan kaikki kopioidaan jostakin?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja