Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Missasitko Applen Backstage-videon? Nyt se on YouTubessa

PuhelinvertailuApple käynnisti Worldwide Developer Conference -tapahtuman epätyypilliseen tapaan hauskalla, muka backstagella kuvatulla videolla WWDC:n avajaisista. Koominen video avausnumerosta, joka jouduttiin perumaan muistuttaa esimerkiksi Oscar-gaalasta tuttuja introja.
Apple on nyt lisännyt entisellä SNL-tähdellä Bill Haderillä tähditetyn pätkän YouTubeen. Neliminuuttisella videolla hauskuutellaan yhtiön minimalisten pressitilaisuuksien kustannuksella ja patistaapa Haderin esittämä ohjaaja David LeGary siinä vihaista lintuakin olemaan vihaisempi.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja