Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta ensimmäinen "viikon ilmainen sovellus"

Matti Vähäkainu

Googlelta ensimmäinen viikon ilmainen sovellus
Google on ensimmäistä kertaa julkaissut viikon ilmaisen sovelluksen, kertoo Android Police. Sovellus on PBS Kidsin Daniel Tiger Grr-ific Feelings -peli, joka löytyy tietysti Google Playn perhesovellusten valikoimasta.

Kyseessä on siis ensimmäinen kerta, kun Googlelta valitaan viikon ilmainen sovellus. Toistaiseksi ei ole tietoa onko kyseessä juuri perhesovelluksiin keskittyvä valinta vai tuleeko sovellus joka viikko kenties eri kategoriasta.

Mikäli perheen pienimmille suunniteltu opettava peli tulee tarpeeseen, niin nyt sen saa siis ilmaiseksi täältä. Pelillä on normaalisti hintaa 2,45 euroa. Jäämme odottamaan innolla ensi viikon ilmaista sovellusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja