Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Last.fm:n Android-sovellus sai ison ulkonäköuudistuksen ja lisää toimintoja

Puhelinvertailu

Last.fm:n Android-sovellus sai ison ulkonäköuudistuksen ja lisää toimintoja
Last.fm:n Android-sovellus sai tällä viikolla ison päivityksen.

Päivityksen myötä sovellus on saanut täydellisen ulkonäköuudistuksen. Päivitetty sovellus mahdollistaa myös musiikkitietojen "'scrobblauksen" esimerkiksi Spotifysta, Deezeristä, Rdiosta, Google Playstä ja SoundCloudista.
Sovellus mahdollistaa nyt myös kappaleiden lisäämisen suosikkeihin ja se osaa myös luoda personoituja taulukoita, joiden avulla artisteja, albumeja ja kappaleita voi vertailla.

Last.fm löytyy Googlen Play-kaupasta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja