Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Järjetöntä rahan tuhlausta? Huipputehokkaat magneetit murskaavat videolla kultaisen Apple Watch Editionin

PuhelinvertailuMonille meistä muutama sata euroa on liikaa älykellosta. Toisille raja tulee vastaan vasta tuhansissa ja jotkut ovat valmiita maksamaan 10 000 dollaria kultaisesta Apple Watchista. Useimmille ei tosin tule mieleenkään tuhota tahallisesti kyseistä huippukallista älykelloa.
Toista maata on TechRax, joka on julkaissut videon yli 10 000 dollaria maksavan Apple Watch Editionin tuhosta. Videolla ei kuitenkaan vasaroida kelloa tai edes pudoteta sitä tehosekoittimeen, vaan omalaatuisempi tapa on rikkoa kello magneeteilla.

Kyseiset neodymium-magneetit ovat harvinaisia ja niin voimakkaita, että jopa pienien sellaisten käyttö voi olla vaarallista. TechRaxin käyttämät magneetit rutistavat kellon noin 300 kilon voimalla.

Kellon kultaus ei ota paljoakaan vahinkoa, mutta lasi ja kristalli hajoavat. Laturin kytkentä saa laitteessa kuitenkin äänimerkin aikaan, joten aivan täysin elektroniikka ei rikkoutunut. Yhtä kaikki, rahan polttaminen onnistuu selkeästsi supertehokkailla magneeteilla.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja