Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suositun Runtastic-kuntoilusovelluksen pro-version voi ladata tänään ilmaiseksi

Puhelinvertailu

Suositun Runtastic-kuntoilusovelluksen pro-version voi ladata tänään ilmaiseksi
Suosittu Runtastic PRO on ladattavissa tänään ilmaiseksi.

Sovelluksen iOS-versio löytyy Applen App Storesta ja Windows Phone -versio Windows Phonen sovelluskaupasta. Runtasticin ilmaisen Android-version voi puolestaan muuttaa pro-versioksi syöttämällä sovelluksessa promootiokoodin "FREE-NOW".
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja